Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lumea Strumfilor Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere castel gonflabil pentru copii
300 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
5 in 1 Castel gonflabil pentru copii.
Produsul contine: castel gonflabil, trambulina, piscina, pistol cu apa, perete de escaladat, geanta de transport.
Recomandat pentru copii de 3-8 ani
Dimeniuni: 3,3 x 2,8 x 2 m
Pret inchiriere: 300 RON/zi
Pret vanzare: 1699 RON

Descriere

ACTIVITATI DIN PLIN: Castelul nostru gonflabil consta dintr-un tobogan, 1 piscina cu apa, 1 trambulina, 1 perete de catarare si 1 pistol cu apa care va oferi cu siguranta multa distractie pentru copiii dvs.. Lasati-i sa se dezlantuie impreuna cu prietenii lor in timp ce se intrec, se catara, alearga, sar si aluneca spre distractia totala.

SE UMFLA RAPID: O Pompa electrica de inalta calitate, de 450 W, este inclusa cu castelul nostru gonflabil pentru copii. intregul castel se poate umfla foarte repede in doar 2 minute si va economiseste timpul de asteptare.

IN SIGURANtA: Siguranta este o prioritate maxima. Cu 11 tarusi in pamant, aceast castel gonflabil si Pompa fac fata vantului. tesatura Oxford de inalta densitate este rezistenta la intemperii si este suficient de mare pentru a gazdui 3 copii simultan. De asemenea, ne-am asigurat ca includem o geanta de transport si 2 petice de fiecare culoare pentru transport si reparare.

Aduceti distractia acasa: teava inclusa include trei duze care pot fi instalate pe partea de sus a toboganului, pe pistolul cu apa si pe cornul Narwhals. Prin tematica Narwhals, aduce acasa distractia carnavalelor si a targurilor si asigura copiilor dvs. distractia de pomina.

INFORMATII PRODUS: Dimensiune totala: 330L x 280l x 200i cm. Zona tobogan: 250L x 54l x 120cm. Zona piscinei: 160L x 137W cm. VARSTA RECOMANDATA: 3-8 ANI. SARCINA MAXIMA 90KG. POTRIVIT PENTRU PaNa LA 3 COPII. (Greutatea maxima a unui copil trebuie sa fie mai mica de 30 kg)
Din Gura in Gura